Belediye'nin taşı hayat kurtardı

Belediye

Kırıkkale'de, el frenini çekmeyi unuttuğu için kendiliğinden hareket eden aracını durdurmaya çalışan sürücüye, belediyenin parke taşları yardım etti. Cadde ortasında duran taşlara çarpan araç, apartman boşluğunda sıkışarak durdu.

EL FRENİNİ ÇEKMEDİ

Turgut Reis Caddesi’nde meydana gelen olayda, 71 AN 524 plakalı araç sürücüsü Nebi Erol (40) park ettiği aracının el frenini çekmeyi unutunca, araç kendiliğinden hareket etti. Geri, geri giden ve tepe aşağı hareket ederek tehlike saçan aracı belediyenin parke taşları kurtardı. Parke taşları ile apartman boşluğu arasında sıkışan aracı kurtarmak için mahalleli seferber oldu. Araç iki saatlik uğraşın ardından sıkıştığı yerden çıkarıldı.

ALLAH KORUDU

Araç sürücüsü Nebi Erol, tepe aşağı birden bire aracının hareket ettiğini ve parke taşları ile apartman boşluğunda sıkıştığını söyledi. Belediye’nin yolun ortasına bıraktığı taşların hayat kurtardığını belirten Erol, aracın düştüğü yerin yanında çocukların oyun oynadığını ve kazasız bir şekilde aracın apartman boşluğunda sıkıştığını bildirdi.Görgü tanıkları ise, olayda can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.



sait
31.08.2013 14:11:24
Daha büyük bir faciadansa küçük bir hasarla atlatılması çok büyük bir şey. Allah korumuş.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama